Junnukurssi

Junnukurssi, 4 kertaa

Junnukurssi on pentukurssin käyneiden nuorten koirien jatkokurssi.

Pentukurssilla opitut perustaidot vaativat usein lisäharjoittelua. Ne saattavat jopa unohtua teini-iän myllerryksessä, mikäli harjoittelu jää väliin. Kurssilla on helppo tehdä tehokkaita harjoituksia ohjatuissa tilanteissa ja näin ylläpitää ja kehittää jo opittuja taitoja. Junnukurssille ei ole pakko tulla heti pentukurssin päätyttyä, vaan voi pitää halutessaan myös treenitauon.

Kuonokkaan junnukurssilla harjoitellaan pentukurssilla opittuja käytöksiä entistä vaativammissa tilanteissa, kuten hihnassa kulkemista ja ohittamista sekä paikallaoloa häiriössä. Opettelemme myös uusia asioita, esimerkiksi kohteiden käyttöä ja esineeseen tarttumista ja irroittamista. Pääpaino kurssilla on kuitenkin saada nuori koira pitämään kontaktia omistajaansa sekä pysymään rauhallisena ja toimintakykyisenä erilaisissa tilanteissa. Kurssiohjelmaan voidaan ottaa muutamia asioita myös toiveiden mukaan, mikäli aikaa jää. 4 kerran kurssin hinta 65 € (sis. alv 24%).

Seuraava alkava Junnukurssi:

8.1. Riihimäki maanantaisin kello 18.00, kurssipäivät 8.1., 15.1., 22.1. ja 29.1. Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.
14.1. Riihimäki joka toinen sunnuntai kello 15.00, kurssipäivät 14.1., 28.1., 11.2. ja 4.3. Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.