Kiva koirakansalainen-kurssi

Sinunkin koirastasi Kiva Koirakansalainen?

Kiva Koirakansalainen-testi on kehitetty American Kennel Clubin Canine Good Citizen-testin pohjalta. Kymmenkohtaisen testin tarkoituksena on testata ja näyttää koiran yhteiskuntakelpoisuus. Järjestettävät Kiva Koirakansalainen-testit löytyvät täältä, kohdasta Kiva Koirakansalainen-tapahtumat.

Kiva Koirakansalainen-kurssi

Kurssilla opetellaan testissä vaadittavia taitoja kunkin koirakon lähtötason mukaan. Testissä vaadittavia taitoja ovat mm. vieraan ihmisen käsittelyn sietäminen, vastaantulevan koiran ohittaminen, ihmisjoukon läpi kulkeminen, paikallaolo, luoksetulo, istuminen ja maahanmeno. Tarkempi sisältö löytyy täältä.

Kurssi sopii kaikille jotka ovat kiinnostuneita osallistumaan Kiva Koirakansalainen-testiin, haluavat harjoitella esimerkiksi BH-kokeen kaupunkiosuutta varten tai haluavat muuten vain kouluttaa koirastaan mallikelpoisen koirakansalaisen. Kurssille voi siis osallistua vaikkei testiin koskaan osallistuisikaan.

Seuraavat alkavat Kiva Koirakansalainen-kurssit:

Riihimäki:

11.1. alkaa valmennusryhmä kevään ja kesän Kiva Koirakansalainen-testeihin tähtääville. Kurssiin kuuluu 6 koulutuskertaa sekä harjoitustesti. Koulutuskerrat ovat joka toinen torstai kello 20.00 Riihimäen Sepänkadulla 11.1., 25.1., 8.2., 22.2., 8.3. ja 22.3., harjoitustestin päivämäärä ilmoitetaan myöhemmin. Kurssin hinta  on 95 € (sis. alv 24%) Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.