Rally-toko

Perustaitoja rally-tokoon

Rally-toko on hauska, mutta myös ohjaajalta paljon vaativa harrastus. Jos perusasioiden harjoittelun jättää väliin, on tuloksena kireitä hihnoja, kaatuilevia kartioita ja kyltteihin itseään kolhiva stressaantunut koira. Kuonokkaan rally-tokon perustaidoissa edetään kunkin koirakon lähtötason mukaisesti ja harjoitellaan yhteistyössä koiran kanssa liikkuminen sekä temput onnistumaan. Alo-luokan kyltteihin tutustutaan yhdessä ja niihin kuuluvat temput opetellaan vaihe kerrallaan. Kurssilla harjotellaan myös lyhyiden ratojen suorittamista sujuvasti. Alokas-tason kylttejä otetaan ohjelmaan koirakoiden edistymisen mukaan. Perustaitokurssilta voit jatkaa Rally-tokoa rennosti-ryhmään.

Riihimäki:

11.1. Tutustu rally-tokoon! 4 kertaa torstaisin kello 18.00, kurssipäivät 11.1., 18.1., 25.1. ja 1.2. Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.

14.1. Rallya rennosti 4 kertaa sunnuntaisin kello 13.00, kurssipäivät 14.1., 21.1., 28.1. ja 4.2. Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.

Kisavalmennusta:

Tiistaisin Sepänkadulla Riihimäellä asiantuntevaa yksilövalmennusta sekä kurssi kisoihin tähtääville, lisätiedot: Rally-tokokoulutus Terhi Salonen