Trimmaukset

Trimmausten ajanvaraus vain puhelimitse!

045 - 7875 3905

Trimmaustöiden hinnasto ( kaikki hinnat sisältävät alv 24 % )

Koneajelu ja saksityöt: Pienet alk 35 €, keskikokoiset alk 45 €, isot alk 55 €

Nypittävät: Pienet alk 40 €, keskikokoiset alk 50 €, isot alk 60 €

Pohjavillapesut: Turkista ja koiran koosta riippuen, alk 40 €

Takkujenpoisto trimmauksen yhteydessä alk 20 €, pelkkä takkujen selvitys 35 €/tunti

( + kilometrikorvaus 0,41 €/km, mikäli matka on yli 30 km Hausjärven Oitista )

 

Kotikoirien trimmaukset ja pohjavillapesut

Kuonokas Koirapalvelut tarjoaa trimmauspalveluita suoraan kotiovellesi. Teen sekä leikattavia että nypittäviä rotuja. Trimmaukset ja pesut suoritetaan tällä hetkellä ainoastaan kotikäynteinä. Trimmauksen hinta määräytyy tehtävän työn sekä koiran koon, turkin laadun ja kunnon mukaan. Trimmauksiin sisältyy kynsienleikkaus tarvittaessa. Huom! Yli 30 kilometrin etäisyydellä Hausjärven Oitista hintaan lisätään kilometrikorvaus 0,41 €/km.

Aloitin trimmausopinnot Amiedussa Helsingissä keväällä 2016. Tavoitteenani on trimmata koira niin, että sen turkki on ilo silmälle ja helppo omistajan hoitaa seuraavaan trimmaukseen asti. Pyrin myös pitämään käsittelyn mahdollisimman stressittömänä koiralle että se viihtyy jatkossakin trimmauspöydällä. Isot koirat trimmaan lattialla. Tarjoan tarvittaessa myös koulutusta käsittelyongelmiin. Omistaja saa halutessaan olla mukana trimmauksessa. Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Miksi pohjavillapesu?

Usein kevät- ja kesäaikaan runsasturkkiset koirat ajetaan koneella hyvin lyhyeen karvaan. Varsinkin vaaleanahkaisille koirille tämä tarkoittaa sitä, että niiden iho on yhtäkkiä suoraan paljaana auringonvalolle. Koiran iho palaa ihan yhtälailla kuin ihmiselläkin. Pohjavillapesussa huopaantunut villa poistetaan pesun yhteydessä, jolloin koiran päälliturkki jää ehjäksi. Pohjavillan poisto pesun yhteydessä on myös koiralle miellyttävämpää.


Kuvagalleria

Ethän kopioi kuvia galleriasta ilman Kuonokkaan lupaa.