Puuhakurssi

Aktivointia kaikenikäisille

Puuhakurssi ja puuhatunnit

Puuhakurssilla  ja puuhatunneilla otetaan ihan rennosti ja pidetään hauskaa. Kurssilla tutustutaan erilaisiin harrastuksiin joita voi omaksi iloksi koiran kanssa tehdä kotona. Joka kerralla on erilainen aihe koiratanssista hömppäagilityyn. Pääteema kurssilla tai tunneilla on tarjota koiralle mahdollisuus yhteiseen tekemiseen omistajan kanssa ja mikä parasta, kotitehtäviä ei tällä kurssilla tule! Jos siis kaipaat vain jotain tekemistä ja aktivointia koiralle sekä ideoita yhteisiin puuhiin koirasi kanssa, tämä kurssi sopii teille. Kurssi sopii myös pennuille.

Puuhakurssin aiheet 2021: Rally-toko, hoopers-agility, kuononkäyttö ja koiratanssitemppuja!

Huom! Kurssi on ryhmäkurssi, joten tilassa on muitakin koiria samaan aikaan. Mikäli koirasi ei ole ennen ollut ryhmäkurssilla tai koet että se ei pärjää ryhmässä, otathan yhteyttä kouluttajaan ennenkuin ilmoittaudut.

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot kursseille

8.8. Hämeenlinna, 4 kerran kurssi sunnuntaisin kello 14.00, kurssipäivät 8.8., 15.8., 22.8. ja 29.8. Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.

12.9. Hämeenlinna, 4 kerran kurssi sunnuntaisin kello 14.00, kurssipäivät 12.9., 19.9., 26.9. ja 3.10. Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.