Aikuisten perustaidot

Aikuisten perustaidot-kurssi

Yli puolivuotiaille koirille. Onko koirasi "kyllä se kotona osaa"-koira? Onko pentuaikojen koulutukset unohtuneet tai jääneet kokonaan väliin? Kurssi on tarkoitettu juuri sinulle ja koirallesi. Mitään lähtövaatimuksia kurssille ei ole, voit osallistua vaikka koirasi olisi kuinka "pellossa kasvanut". Kurssilla omistaja oppii koulutuksen perusteita ja kouluttamaan omaa koiraansa. Myös koiravanhukset ovat tervetulleita kurssille, nekin tarvitsevat aktivointia pysyäkseen virkeinä.

Kuonokkaan aikuisen koiran perustaidot-kurssilla opiskellaan 3 koiran pienryhmässä arjen perustaitoja, kuten kontaktin pitämistä omistajaan ympäristön häiriöistä huolimatta sekä liikkeessä että paikallaan, luoksetuloa, paikallaoloa, ympäristön houkutuksista luopumista sekä rauhallista ihmisten ja muiden koirien kohtaamista. Tarvittaessa voidaan ottaa kurssiohjelmaan asiakkaiden toiveiden mukaisia aiheita.

Huom! Kurssi on ryhmäkurssi, eli siellä on samassa tilassa myös muita koiria. Mikäli omalla koirallasi on isompia haasteita muiden koirien läsnäolon suhteen, otathan ensin yhteyttä kouluttajaan, jotta voitte miettiä onko ryhmäkurssi teille oikea paikka koulutuksen aloittamiseen.

Kurssin hinta: 4 kerran kurssi 68 € (sis. alv 24 %)

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot kursseille

Huom! Kurssit toistaiseksi ulkotiloissa. Kurssille voi koiran kanssa tulla enintään kaksi henkilöä.

Tulevat kurssit löydät arkitottis-sivulta nimellä arkitottis perustaidot.