Arkitottis

Perusteet sekä jatkokoulutus arjen taitoihin

Arkitottisryhmät ja tunnit

Arkitottiksella tarkoitetaan yleisesti arjessa tarpeellisten taitojen harjoittelua. Kuonokkaan arkitottistunneilla ja kursseilla keskitymme parantamaan koiran hallitavuutta eri tilanteissa, kontaktin sujuvuutta ohjaajaan sekä koiran oma-aloitteisuutta oikeanlaisen käytöksen tarjoamiseen arjen hallitsemattomissakin hetkissä. Ryhmä- ja kurssikerroilla painotetaan yksilöllistä oppimista ja harjoitteita tehdään kunkin koiran lähtötaitojen mukaisesti. Irtoryhmäkerroilla harjoitellaan häiriönsietoa sekä kestoa jo opittuhin käytöksiin sekä opetellaan uusia taitoja esimerkiksi kohteiden ja esineiden avulla.

Arkitottisryhmiä on eri tasoisia:

Arkitottis-perustaidot-kurssi yli 6 kk ikäisille koirille: jos koiraltasi on jäänyt pentukurssi käymättä tai sen aikana opitut asiat ovat jääneet unholaan, tämä kurssi on teille tarkoitettu.

Huomio kuitenkin että kyseessä on ryhmätilanne, jos koirasi reagoi voimakkaasti toisiin koiriin, ota ensin yhteyttä ohjaajaan ennenkuin ilmoittaudut kurssille. Voi olla että teidän kannattaa ensin harkita yksityistunteja, ennenkuin koirasi on valmis harjoittelemaan muiden koirien läsnäollessa.

Kurssit ovat neljän kerran kursseja, niiden hinta on 68 € (sis alv 24%)

Seuraava alkava arkitottis - perustaidot kurssi:

Seuraava ryhmä alkaa kevätkaudella 2021!

Arkittottisryhmän irtotunnit: yksittäisillä ryhmäkerroilla voidaan valita teema asiakkaiden toiveiden mukaisesti esimerkiksi tietty häiriötreeni tai lajialkeet, kuten rally-tokon tai tokon perusteet.
Arkitottisryhmät yksittäisinä ryhmäkertoina.

Arkitottisryhmän kertakäyntihinta on 17,50 € (sis. alv 24 %) Ilmoittautumiset sähköpostilla terhi@kuonokas.com

7.12. Hämeenlinna ma kello 17.00
13.12. Hämeenlinna su kello 13.00
16.12. Hämeenlinna ke kello 18.00
6.1. Hämeenlinna ke kello 20.00
10.1. Hämeenlinna su kello 13.00
17.1. Hämeenlinna su kello 13.00
20.1. Hämeenlinna ke kello 20.00
24.1. Hämeenlinna su kello 13.00


Ilmoittautumiset sähköpostilla: terhi@kuonokas.com