Arkitottis

Perusteet sekä jatkokoulutus arjen taitoihin

Arkitottisryhmät ja tunnit

Arkitottiksella tarkoitetaan yleisesti arjessa tarpeellisten taitojen harjoittelua. Kuonokkaan arkitottistunneilla ja kursseilla keskitymme parantamaan koiran hallittavuutta eri tilanteissa, kontaktin sujuvuutta ohjaajaan sekä koiran oma-aloitteisuutta oikeanlaisen käytöksen tarjoamiseen arjen hallitsemattomissakin hetkissä. Ryhmä- ja kurssikerroilla painotetaan yksilöllistä oppimista ja harjoitteita tehdään kunkin koiran lähtötaitojen mukaisesti. Irtoryhmäkerroilla harjoitellaan häiriönsietoa sekä kestoa jo opittuhin käytöksiin sekä opetellaan uusia taitoja esimerkiksi kohteiden ja esineiden avulla.

Arkitottisryhmiä on eri tasoisia: perustaitokurssi, irtotunnit sekä jatkoryhmä edistyneemmille. Jatkoryhmätiedustelut: terhi@kuonokas.com

Arkitottis-perustaidot-kurssi yli 6 kk ikäisille koirille, jos koiraltasi on jäänyt pentukurssi käymättä tai sen aikana opitut asiat ovat jääneet unholaan, haluat tehdä pohjatoitä mahdollisia tulevia ryhmätilanteita, esimerkiksi jotain lajiharrastusta varten, tämä kurssi on teille tarkoitettu. Kurssin ohjelmaan kuuluu kontaktin vahvistaminen ryhmätilanteessa, häiriönsieto- ja rauhoittumisharjoitukset, sekä ohjaajan kiinostavuutta lisäväät tehtävät. Kurssi ei sovellu yksittäisten ongelmakäytösten ratkaisemiseen.

Huomio että kyseessä on ryhmätilanne, jos koirasi reagoi voimakkaasti toisiin koiriin, ota ensin yhteyttä ohjaajaan ennenkuin ilmoittaudut kurssille. Voi olla että teidän kannattaa ensin harkita yksityistunteja, ennenkuin koirasi on valmis harjoittelemaan muiden koirien läsnäollessa.

Mikäli koirallasi on jokin yksittäinen ongelmakäytös tai tiettyyn tilanteeseen liittyvä ongelma, kuten ohitustilanteissa muille koirille rähjääminen tai kotioloissa esiintyvä hankala käytös kuten eroahdistus, siirry tästä ongelmakoirakoulutus ja yksityistuntisivulle.

Kurssit ovat neljän kerran kursseja, niiden hinta on 68 € (sis alv 24%)

Seuraava alkava arkitottis - perustaidot kurssi:

Arkittottisryhmän irtotunnit: yksittäisillä ryhmäkerroilla voidaan valita teema asiakkaiden toiveiden mukaisesti esimerkiksi tietty häiriötreeni tai lajialkeet, kuten rally-tokon tai tokon perusteet. Ryhmätunnille voi tulla peruskurssin, pentukurssin tai muun vastaavan käytyään.
Arkitottisryhmät yksittäisinä ryhmäkertoina.

Arkitottisryhmän kertakäyntihinta on 17,50 € (sis. alv 24 %) Ilmoittautumiset sähköpostilla terhi@kuonokas.com

28.10. Riihimäki arkitottis to 17.00
24.10. Hämeenlinna arkitottistunti su 13.00 (ulkotreenit)
31.10. Hämeenlinna arkitottistunti su 13.00 (ulkotreenit)
7.11. Hämeenlinna arkitottistunti su 13.00 (ulkotreenit)
13.12. Hämeenlinna pentuarkitottis ma 18.00

Ilmoittautumiset sähköpostilla: terhi@kuonokas.com