Hihnakäytös ja ohitusongelmat

Ongelmia hihnassa kulkemisessa tai haasteita ohittamisessa?

Hihnassa kiskovan ja toisille ulkonaliikkujille räyhäävän koiran kanssa ulkoilu on melko ikävää. Käytöksen syy voi olla monessa eri asiassa, esimerkiksi pelossa tai vain väärinymmärryksessä koiran ja omistajan välillä. Tästä johtuen jokaisen koiran kanssa on tärkeää selvittää mistä harmillinen käytös johtuu. Ongelman yksilöllisyyden vuoksi, jotta saadaan kullekin koirakolle juuri heille soveltuva paras ja tehokkain koulutus sekä suurin hyöty, jokaisen koirakon kanssa tavataan aina ensin yksityistunnin muodossa. Ryhmäkurssit ovat usein yleisluontoisia ja niissä jää helposti yksilölliset tarpeet huomioimatta, joten tästä syystä Kuonokkaan hihna- ja ohituskoulutukset toteutetaan muuten kuin kurssimuodossa.

Lisää ohitusongelmista tässä blogikirjoituksessa.

Ohitusten ja hihnakäytöksen harjoittelu aloitetaan aina tapaamisella koiran ja omistajien kanssa. Tapaamisen aikana kartoitetaan kunkin koirakon yksilölliset haasteet ja laaditaan niihin sopiva yksilöllinen koulutusohjelma sekä selvitetään kunkin tavoitteet hihnakäytöksen suhteen. 

Ohitusryhmään pääsee myös suoraan esimerkiksi aikuisten perustaitokurssin, pentukurssin tai junnukurssin käytyään ylläpitämään ja hiomaan taitojaan.

Koulutus jatkuu joko yksityistunteina tai ohitustreeniryhmässä sen mukaan miten koiran koulutus etenee.

Ensimmäinen tapaaminen, kesto on noin tunti, 65 € (sis. alv 24 %)

Lisätiedot ja ilmoittautumiset: terhi@kuonokas.com tai 045 - 7875 3905