Hoopers

Hoopers-agilitya rennosti

Hoopers - agility on huiman hauska harrastuslaji! Hoopers-agility on laji jossa koira etenee ohjatusti radalla kaariporteista läpi ja tynnyreitä kiertäen. Kisaratoihin kuuluu myös lyhyitä putkia. Suomessa hoopers ei vielä ole virallinen kisalaji vaikka maailmalla se on ollut sitä jo pitkään. Parasta hoopersissa on sen turvallisuus ja sopivuus kaikenlaisille koirille, korkeita esteitä eikä hyppyjä ole ollenkaan. Lisäksi Kuonokkaan Hoopersia rennosti - tunneilla vauhti pysyy maltillisena ja painopiste koiran ohjaamisessa joten tunnnit sopivat myös pennuille ja senioreille. 


Hoopers - aktivointikurssilla tutustutaan tähän mukavaan lajiin ihan alkeista lähtien. Hoopers parantaa koiran ja ohjaajan yhteistyötä, tarjoaa koiralle mielekästä aktivoivaa tekemistä sekä pitkällä tähtäimellä lisää myös koiran hallittavuutta irtiolotilanteissa. Kurssilla tehdään hoopersratoja kunkin koiran ja koirakon kykyjen mukaan aktivointimielessä ilman kisatavoitteita. Ainoa lähtövaatimus kurssille on että koira sietää muita koiria samassa tilassa ja kykenee ryhmätilanteessa keskittymään hetkeksi myös omaan ohjaajaan, sillä kurssilla ollaan sisätiloissa. Radalla ollaan kuitenkin yksitellen. Mikäli epäröit sen suhteen sopiiko ryhmätilanne teille, voit myös varata aktivointikurssin yksityistunteina, kysy lisää: terhi@kuonokas.com

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot kursseille ja tunneille.

Seuraava  Hoopersia rennosti - kurssi: 

3.1. Hämeenlinna: jatkoryhmä maanantaisin kello 20.00 

5.1. Hämeenlinna: aloittavien ryhmä keskiviikkoisin kello 20.00, kurssipäivät 5.1., 12.1., 19.1., 26.1. ja 2.2. Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.

9.12. torstaina Riihimäellä Lillipet Areenalla, varaa oma treeniaikasi tästä:

17.30 - 18.00 Varaa treeniaika tästä linkistä.

18.00 - 18.30 Varattu!

18.30 - 19.00 Varaa treeniaika tästä linkistä.

19.00 - 19.30 Varaa treeniaika tästä linkistä.

19.30 - 20.00 Varattu!

20.00 - 20.30 Varaa treeniaika tästä linkistä.