Junnukurssi
Rauhallisuutta teini-iän myllerrykseen

Junnukurssi

Junnukurssi tällä hetkellä remontoitavana, pentujen jatkokurssin löydät täältä.

Pentukurssilla opitut perustaidot vaativat usein lisäharjoittelua. Ne saattavat jopa unohtua teini-iän myllerryksessä, mikäli harjoittelu jää väliin. Kurssilla on helppo tehdä tehokkaita harjoituksia ohjatuissa tilanteissa ja näin ylläpitää ja kehittää jo opittuja taitoja. Junnukurssille ei ole pakko tulla heti pentukurssin päätyttyä, vaan voi pitää halutessaan myös treenitauon.

Kuonokkaan junnukurssilla harjoitellaan pentukurssilla opittuja käytöksiä entistä vaativammissa tilanteissa, kuten hihnassa kulkemista ja ohittamista sekä paikallaoloa häiriössä. Opettelemme myös uusia asioita, hieman alkeita harrastuslajeihin sekä esimerkiksi kohteiden käyttöä ja esineeseen tarttumista ja irroittamista. Pääasiassa kurssilla on kuitenkin tarkoitus saada nuori koira pitämään paremmin kontaktia omistajaansa sekä pysymään rauhallisena ja toimintakykyisenä erilaisissa tilanteissa. Kurssiohjelmaan voidaan ottaa muutamia asioita myös toiveiden mukaan, mikäli aikaa jää. 4 kerran kurssin hinta 68 € (sis. alv 24%).

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot kursseille

Huom! Kurssit toistaiseksi ulkotiloissa. Koiran mukana kurssille voi tulla enintään kaksi henkilöä.

Huom! Junnukurssin sisältö ja kohderyhmä muuttuu kevään 2020 aikana. Pentukurssin jatkokurssi jatkaa erillisenä kurssina. Lisätietoja tulossa!

Seuraava alkava Junnukurssi: