Junnukurssi
Rauhallisuutta teini-iän myllerrykseen

Junnukurssi

Junnukurssi on pentukurssin käyneiden nuorten koirien jatkokurssi.

Pentukurssilla opitut perustaidot vaativat usein lisäharjoittelua. Ne saattavat jopa unohtua teini-iän myllerryksessä, mikäli harjoittelu jää väliin. Kurssilla on helppo tehdä tehokkaita harjoituksia ohjatuissa tilanteissa ja näin ylläpitää ja kehittää jo opittuja taitoja. Junnukurssille ei ole pakko tulla heti pentukurssin päätyttyä, vaan voi pitää halutessaan myös treenitauon.

Kuonokkaan junnukurssilla harjoitellaan pentukurssilla opittuja käytöksiä entistä vaativammissa tilanteissa, kuten hihnassa kulkemista ja ohittamista sekä paikallaoloa häiriössä. Opettelemme myös uusia asioita, hieman alkeita harrastuslajeihin sekä esimerkiksi kohteiden käyttöä ja esineeseen tarttumista ja irroittamista. Pääasiassa kurssilla on kuitenkin tarkoitus saada nuori koira pitämään paremmin kontaktia omistajaansa sekä pysymään rauhallisena ja toimintakykyisenä erilaisissa tilanteissa. Kurssiohjelmaan voidaan ottaa muutamia asioita myös toiveiden mukaan, mikäli aikaa jää. 4 kerran kurssin hinta 68 € (sis. alv 24%).

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot kursseille

Seuraava alkava Junnukurssi:

5.9. Hämeenlinna, 4 kerran kurssi torstaisin kello 20.00, kurssipäivät 5.9., 12.9., 19.9. ja 26.9. Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.

3.10. Hämeenlinna, 4 kerran kurssi torstaisin kello 19.00, kurssipäivät 3.10., 10.10., 17.10. ja 24.10. Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.