Junnukurssi

Junnukurssi, 4 kertaa

Junnukurssi on pentukurssin käyneiden nuorten koirien jatkokurssi.

Pentukurssilla opitut perustaidot vaativat usein lisäharjoittelua. Ne saattavat jopa unohtua teini-iän myllerryksessä, mikäli harjoittelu jää väliin. Kurssilla on helppo tehdä tehokkaita harjoituksia ohjatuissa tilanteissa ja näin ylläpitää ja kehittää jo opittuja taitoja. Junnukurssille ei ole pakko tulla heti pentukurssin päätyttyä, vaan voi pitää halutessaan myös treenitauon.

Kuonokkaan junnukurssilla harjoitellaan pentukurssilla opittuja käytöksiä entistä vaativammissa tilanteissa, kuten hihnassa kulkemista ja ohittamista sekä paikallaoloa häiriössä. Opettelemme myös uusia asioita, esimerkiksi kohteiden käyttöä ja esineeseen tarttumista ja irroittamista. Pääasiassa kurssilla on kuitenkin tarkoitus saada nuori koira pitämään paremmin kontaktia omistajaansa sekä pysymään rauhallisena ja toimintakykyisenä erilaisissa tilanteissa. Kurssiohjelmaan voidaan ottaa muutamia asioita myös toiveiden mukaan, mikäli aikaa jää. 4 kerran kurssin hinta 65 € (sis. alv 24%).

Seuraava alkava Junnukurssi:

7.1. Riihimäki, maanantaisin kello 19.00, kurssipäivät 7.1., 14.1., 21.1. ja 28.1. Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.

13.1. Riihimäki, sunnuntaisin kello 15.00, kurssipäivät 13.1., 20.1., 27.1. ja 10.2. Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.