Kesätreenikortti

Keskiviikkotreenit kesällä 2022

Kesätreenikortti

Kesätreenikortti sisältää 4 treenikertaa Hämeenlinnassa Kuonokkaan toimitilassa keskiviikkoisin kello 20.00. Treenikertojen aiheita ovat: hoopersia rennosti, rally-tokoa rennosti sekä kuononkäyttötunti. Hooperstuntiin voit tutustua tarkemmin täällä. Rally-tokoon voit tutustua täällä. Kuononkäyttötunneilla teemme hajuetsintää sekä hajuerottelua aktivointimielessä.
Kaikki tunnit toteutetaan rentoa kesätekemistä-periaatteella, joten mukaan voit tulla vaikka et ennen olisi kyseistä harrastetta kokeillut ja myös pennun kanssa. Huomio kuitenkin että kyseessä on ryhmätilanne, eli tilassa on muita koiria samaan aikaan. Korttiin voit valita teille sopivat aiheet ja päivät varauksen yhteydessä. Tunneille on rajallinen määrä osallistumispaikkoja ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Tunteihin sovelletaan normaaleja kurssien varausehtoja.

Kortin saat ostamalla sen verkkokaupasta; kortin hinta on 80 € (sis alv 24%). Oston yhteydessä varaat itsellesi sopivimmat treenipäivät sekä viidennen varapäivän, mikäli joku kerroista on jo täynnä. 

Tuntien aikataulut ja aiheet:
15.6. Hoopersia rennosti
22.6. Rally-tokoa rennosti
29.6. Kuononkäyttöä aktivointiin
6.7. Hoopersia rennosti
13.7. Rally-tokoa rennosti
20.7. Hoopersia rennosti
27.7. Rally-tokoa rennosti
3.8. Kuononkäyttöä aktivointiin
10.8. Rally-tokoa rennosti

Varaa oma treenikorttisi täältä.