Kuonot käyttöön!

Virikepuuhaa koiralle hajujen parissa

Kuonon käyttö on koiralle lajityypillinen tapa tutustua ympäristöön, se myös rauhoittaa koiraa. Jos koira ei pääse virikkeistämään itseään hajuja tutkien, se voi näkyä käytösongelmina. Kuonoa pääsee käyttämään Kuonokkaan kuononkäyttötunneilla sekä sisätiloissa etta ulkona.

Kesäkaudella teemme kuononkäyttötunneilla myös pennulle sopivaa virikejälkeä, sekä tutustumme hajuetsintään. Tunnin osallistumismaksu on 17,50 € (sis. alv 24 %).

Aikuisemille koirille on tarjolla tutustumismatka verijäljen ihmeelliseen maailmaan Hausjärvellä. Käymme läpi verijäljen tekemiseen tarivttavat asiat, teemme kullekin koiralle lyhyen alle 100 m verijäljen ja kaikki pääsevät kokeilemaan miten jäljestäminen sujuu. Osallistumismaksu 25 € (sis alv sekä tarvikkeet). Huom! Alle vuoden ikäinen koira saattaa pelästyä veren hajua ja vierasta metsää. Suositeltavaa on aloittaa tavallisella virikejäljellä alle vuoden ikäisen koiran kanssa.

Seuraavat kuononkäyttötunnit:

Tulossa syyskuussa!

Verijälki: syyskaudella järjestetään kiinnostuksen mukaan: ota yhteyttä:terhi@kuonokas.com

6.9. sunnuntaina Hämeenlinnassa Kotikoirasta pelastuskoiraksi? - tapahtumassa päästään tutustumaan tosihommiin! Lajin esittelijänä sekä ohjaajana toimii kokenut pelastuskoiraharrastaja  ja -kouluttaja Laura Leppänen. Ohjelma alkaa tähän hienoon harrastuslajiin tutustumisella Lauran johdolla ja kaikki osallistujat pääsevät myös kokeilemaan miten sitä ihmisetsintää oikein omalle koiralle voi kouluttaa. Tapahtuma alkaa kello 10.00 ja kestää noin pari tuntia. Osallistumispaikkoja rajoitetusti!

Varaa paikkasi sähköpostilla: laura.j.leppanen@gmail.com
Osalllistumismaksu 20 €