Kuonot käyttöön!

Virikepuuhaa koiralle hajujen parissa

Kuonon käyttö on koiralle lajityypillinen tapa tutustua ympäristöön, se myös rauhoittaa koiraa. Jos koira ei pääse virikkeistämään itseään hajuja tutkien, se voi näkyä käytösongelmina. Kuonoa pääsee käyttämään Kuonokkaan kuononkäyttötunneilla sekä sisätiloissa etta ulkona.

Kesäkaudella teemme kuononkäyttötunneilla myös pennulle sopivaa virikejälkeä, sekä tutustumme hajuetsintään. Tunnin osallistumismaksu on 17,50 € (sis. alv 24 %).

Aikuisemille koirille on tarjolla tutustumismatka verijäljen ihmeelliseen maailmaan Hausjärvellä. Käymme läpi verijäljen tekemiseen tarivttavat asiat, teemme kullekin koiralle lyhyen alle 100 m verijäljen ja kaikki pääsevät kokeilemaan miten jäljestäminen sujuu. Osallistumismaksu 25 € (sis alv sekä tarvikkeet). Huom! Alle vuoden ikäinen koira saattaa pelästyä veren hajua ja vierasta metsää. Suositeltavaa on aloittaa tavallisella virikejäljellä alle vuoden ikäisen koiran kanssa.

Seuraavat kuononkäyttötunnit: Toukokuussa 2021 verijälkeä Hausjärvellä alustavasti lauantaina 22.5. Tiedustelut: terhi@kuonokas.com

Jos kiinnostuneita on, kesäkuussa pidetään toinen jälkipäivä alustavasti 19.6.