Kurssi-info

Tietoa kurssille tulijoille

Tervetuloa Kuonokkaan kurssille!

Hämeenlinnan koulutustilan säännöt ja pysäköintiohje

Tervetuloa Kuonokkaan koulutustilaan Hämeenlinnan Ratasniittyyn osoitteeseen Teollisuuskatu 5.
- Kerääthän roskat sekä koirasi jätökset talteen ympäristöstä. Koiran pissattamista vältetään piha-alueella. Kadunvarressa on hyvin tilaa asioida ennen kurssille tuloa. Kakkaroskis sijaitsee koulutustilan ovisivustalla ja kakkapusseja saa sisältä.

- Jokainen on velvollinen siivoamaan koiransa jäljet. Ilmoitathan asiasta heti kouluttajalle jos tuntuu että koirasi tarvitsee vessatauon tai tekee hädät lattialle.
- Koiran pitäminen irti koulutustilassa on sallittu ainoastaan kouluttajan luvalla.
- Ota mukaasi sisätossut ja tassupyyhe. Ulkokengät voi jättää oven vieressä olevalle kenkähyllylle ja tassut voi pyyhkiä oven edessä kuramatolla.
- Jos saavut paikalle etuajassa, annathan
edelliselle ryhmälle/koiralle harjoittelurauhan ja tulet sisälle vasta kurssin alkaessa. Myöskään heti oven takana ei kannata odottaa omaa vuoroaan. Ovesta saattaa tulla ulos herkästi reagoiva koira.
- Omistajat hoitavat koiriensa rokotukset ja vakuutukset niin, että ne ovat voimassa kurssin aikana. Sairaan koiran kanssa ei saa tulla koulutustilaan. Mikäli koira sairastuu ennen kurssikertaa, ilmoita asiasta heti kouluttajalle, niin saat korvauskerran kurssille.
- Juoksuisia narttuja emme pääsääntöisesti ota koulutustilaan juoksuhousuista huolimatta. Juoksun takia menetetyt kurssikerrat saa tulla korvaamaan toiselle kurssille tai irtotunneille koulutusten ja kurssien ryhmien sopivuuden puitteissa. Pentukurssilaisille ei korvata juoksujen takia menetettyjä kurssikertoja.

Pysäköinti:
Pysäköintipaikkoja löytyy pihaan ajettaessa pihan vasemmasta reunasta, nurmikolle sekä ovien eteen pysäköinti on kielletty. Mikäli piha on täynnä, kadun varteen voi myös pysäköidä. Ethän tuki muun liikenteen kulkua kadulla tai pihaan.


Kuonokkaan koulutustila sijaitsee Hämeenlinnassa osoitteessa Teollisuuskatu 5, 13430 Hämeenlinna. Riihimäen kurssit pidetään ulkokentällä tai Lillipet Areenalla.


Ilmoittautumis- ja peruutusehdot Kuonokkaan kursseille

Ryhmäkurssit:

Ilmoittautuminen kurssille on sitova. Ilmoittautumalla hyväksyt nämä ehdot. Mikäli peruutat ilmoittautumisen vähintään 14 vuorokautta ennen kurssin alkamista, palautetaan kurssimaksu. Verkkokaupan kautta varatuista kurssimaksuista pidätetään 5 % käsittelykulumaksu (vähintään kuitenkin 5 €). Alle 14 vuorokautta kurssin alkamisesta tehdyistä peruutuksista ei kurssimaksua palauteta kuin omistajan tai koiran sairastuessa lääkärintodistusta vastaan. Sairastapauksissa ilmoitathan asiasta kouluttajalle viipymättä. Mikäli olet estynyt tulemasta kurssikerralle ja olet ilmoittanut asiasta kouluttajalle viimeistään neljä tuntia ennen kurssikerran alkamisaikaa, voit saada korvauskerran joltakin toiselta vastaavalta kurssilta, jos siellä on tilaa. Otathan asiasta itse yhteyttä kouluttajaan. Osallistujalla on oikeus myydä kurssipaikka eteenpäin saatuaan kouluttajan suostumuksen asialle.

Kurssimaksu on oltava maksettuna kurssin ensimmäisellä kerralla. Sen voi suorittaa verkkokaupassa tai erikseen sovittuna paikan päällä kortilla. Laskutus ainoastaan poikkeustapauksissa.

Ryhmäkurssit järjestetään, mikäli osallistujia on vähintään kaksi. Mikäli kurssin osallistujamäärä jää alle tarvittavan, kouluttaja ottaa sinuun yhteyttä, ja voitte sopia mahdollisista kurssiajankohdan siirroista, muutoksista tai palautuksista.

Kurssikirjeessä saat tarkemmat tiedot kurssille tulosta, tarvittavista varusteista, kurssipaikan osoitteesta sekä kouluttajan yhteystiedot.