Pentukurssi
Se vähän parempi pentukurssi

Pennun ensimmäinen kurssi

Kaikille koiranpennuille rotuun katsomatta luovutusikäisestä noin puolen vuoden ikään asti.

Miksi ja milloin pentukurssille?
Pennun kouluttaminen kannattaa aloittaa heti sen kotiuduttua. Toisin kuin joskus kuulee sanottavan, kouluttaminen ei ole vain sitä mitä tapahtuu toko- tai agilitykentillä. Koiranpennun oppimista ei saa pois päältä, vaan se oppii koko ajan uusia asioita. On aina helpompaa aloittaa kouluttaminen ennenkuin pentu on jo itsenäisesti oppinut muodostamaan tapoja toimia eri tilanteissa ja paikoissa. Pentukurssilla pääsee ohjatusti kouluttamaan omalle pennulleen erilaisia asioita ja harjoittelemaan niitä. Pentukurssille voi tulla ennen ensimmäisen rokotuksen saamista, silloin pennulla on vielä emon maidosta saatu suoja. Rokotukset on kuitenkin syytä sitten ottaa ajallaan.

Mitä siellä sitten oikein tehdään?
Pentukurssien sisällöt vaihtelevat todella paljon sen mukaan kuka niitä järjestää. Voi olla joskus haastavaa löytää se omalle pennulle sopiva kurssipaikka kerhojen ja koirakoulujen tarjonnasta. Parhaiten saat selville mitä ja miten kurssilla pennulle opetetaan kysymällä sitä etukäteen kurssin ohjaajalta.

Kuonokkaan pentukurssilla opitaan kouluttamaan omalle pennulle perustaitoja ja hyödyllisiä käytöksiä arkeen pienryhmässä. Kurssilla opiskellaan mm. seuraavia asioita:
-kontaktin pitämistä omistajaan ympäristön houkutuksista huolimatta
-luoksetuloa häiriössä
-luopumista erilaisista kiinnostavista asioista ympäristössä
-hihnassa kulkemista yhteistyössä ihmisen kanssa
-paikallaolon alkeita
Lisäksi tehdään käsittely- ja rauhoittumisharjoituksia.
Jos aikaa jää, voidaan ottaa myös asiakkaiden toivomia aiheita ohjelmaan. Pentukurssilla keskustellaan myös pentu-aikaan liittyvistä asioista kuten sosiaalistamisesta. Kuonokkaan pentukurssiin kuuluu myös maksuton pentujen leikkitapaamiskerta, joka järjestetään Riihimäen toimitilassa.
4 kerran kurssin hinta 68 € (sis alv 24%) - 5 kerran kurssin hinta 85 € (sis alv 24%).

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot kursseille

Seuraavat alkavat pentukurssit:

SYYSKUU

2.9. Hämeenlinna, 4 kerran kurssi maanantaisin kello 19.00, kurssipäivät 2.9., 9.9., 16.9. ja 23.9. Ryhmä täynnä.

5.9. Hämeenlinna, 4 kerran kurssi torstaisin kello 17.00, kurssipäivät 5.9., 12.9., 19.9. ja 26.9. Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.

5.9. Hämeenlinna, 4 kerran kurssi torstaisin kello 18.00, kurssipäivät 5.9., 12.9., 19.9. ja 26.9. Ryhmä täynnä.

15.9. Hämeenlinna, 4 kerran kurssi sunnuntaisin kello 14.00, kurssipäivät 15.9., 22.9. 29.9. ja 6.10. Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.

30.9. Hämeenlinna, 4 kerran kurssi maanantaisin kello 19.00, kurssipäivät 30.9., 7.10., 14.10. ja 21.10. Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.