Rally-toko
Yhdessä tekemisen iloa

Perustaitoja rally-tokoon

Mitä on rally-toko? Se on hauskaa yhteistä tekemistä koirasi kanssa, josta molemmat nauttivat sekä yhteistyön iloa!
Kuonokkaan rally-tokon peruskurssilla pääset kokeilemaan itse lajia riippumatta omista tai koiran pohjataidoista. Kuonokkaan rally-tokokursseilla edetään kunkin koirakon lähtötason ja tavoitteiden mukaisesti ja harjoitellaan yhteistyössä koiran kanssa liikkuminen sekä yksittäiset tehtäväkokonaisuudet.

Rally-tokon peruskurssilla harjotellaan perustaitoja, alo-luokan kyltteihin tutustutaan yhdessä ja niihin kuuluvat temput opetellaan vaihe kerrallaan. Kurssilla harjotellaan myös lyhyen radan suorittamista sujuvasti. Alokas-tason kylttejä otetaan ohjelmaan koirakoiden edistymisen mukaan. Rally-tokon peruskurssilta voit jatkaa Rally-toko ALO-ryhmään.

Rally-toko ALO-ryhmä on peruskurssin käyneille koirakoille tarkoitettu treeniryhmä, jossa harjoitellaan tehtäviä radalla. Ryhmässä tutustutaan myös ylempien luokkien tehtäviin sitä mukaa kun taidot karttuvat. ALO-ryhmiä on myös yksittäisinä tunteina.

Yksittäiset käyntikerrat 17,50 €/kerta, voit maksaa sen kortilla lähimaksuna paikan päällä tai verkkokaupassa tästä linkistä.

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot kursseille


RALLY-TOKO PERUSKURSSI

2.11. Maanantaisin kello 17.00, kurssipäivät 2.11., 9.11., 16.11., 23.11. ja 30.11. Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.

18.11. Keskiviikkoisin kello 20.00, kurssipäivät 18.11., 25.11., 2.12., 9.12. ja 16.12. (huom! viimeinen kurssikerta kello 19.00). Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.

RALLY-TOKO ALO-ryhmä

12.10. Maanantaisin kello 19.00, 3 kerran kurssi, kurssipäivät 12.10., 19.10. ja 26.10. Ryhmä täynnä!

2.11. Maanantaisin kello 19.00, 3 kerran kurssi, kurssipäivät 2.11., 9.11. ja 16.11. Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.

13.12. Sunnuntaina kello 11.00 Rally-tokon ALO-ryhmäläisten ratatreenit, ilmoittautumiset sähköpostilla terhi@kuonokas.com

RALLY-TOKON PERUSTAIDOT VERKOSSA

Kurssi käynnistyy taas marraskuussa!

Rally-tokon perustaidot - kurssilla tutustutaan tähän hauskaan harrastukseen ja opiskellaan alokasluokassa tarvittavat perustaidot. Kurssille ei ole lähtötaitovaatimuksia vaan aloitamme tarvittavien liikkeiden opettelun aivan alusta. Ei siis haittaa vaikka et olisikaan ennen harrastanut mitään tottelevaisuuslajeja koirasi kanssa.

Kurssiin kuuluu neljä verkkoluentokertaa sekä niihin liittyvät harjoitustehtävät. Luennot pidetään torstaisin 4.6., 11.6., 18.6. ja 25.6. kello 17.00. Voit osallistua luennolle joko tietokoneellasi tai älypuhelimellasi omalta kotisohvalta tai mökiltä. Lisäksi perustaitojen opiskelijoille on oma facebook-ryhmä, jossa saat lisämateriaalia harjoituksia varten sekä voit esittää kysymyksiä kurssin harjoituksista. Harjoitukset on suunniteltu niin että ne pystyt tekemään koiran kanssa tarvittaessa olohuoneen lattialla. Kurssimateriaalin viikottaisin harjoituksineen saat verkkoluennon jälkeen sähköpostiisi.

Kurssin hinta on 45 € (sis alv). Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.