Rally-toko

Perustaitoja rally-tokoon

Mitä on rally-toko? Se on hauskaa yhteistä tekemistä koirasi kanssa, josta molemmat nauttivat sekä yhteistyön iloa!
Kuonokkaan tutustu rally-tokoon!-kurssilla pääset kokeilemaan itse lajia riippumatta omista tai koiran pohjataidoista. Kuonokkaan rally-tokokursseilla edetään kunkin koirakon lähtötason ja tavoitteiden mukaisesti ja harjoitellaan yhteistyössä koiran kanssa liikkuminen sekä temput onnistumaan.

Tutustu Rally-tokoon!-kurssilla harjotellaan perustaitoja, alo-luokan kyltteihin tutustutaan yhdessä ja niihin kuuluvat temput opetellaan vaihe kerrallaan. Kurssilla harjotellaan myös lyhyiden ratojen suorittamista sujuvasti. Alokas-tason kylttejä otetaan ohjelmaan koirakoiden edistymisen mukaan. Tutustu Rally-tokoon!-kurssilta voit jatkaa Rally-tokoa Rennosti-ryhmään.

Rallya Rennosti-kurssilla edetään tekemään rataharjoituksia ja otetaan mukaan ylempien tasojen kylttitehtäviä, kuten putki ja hyppyeste. Keskitymme myös enemmän ohjaamiseen

TOUKOKUU


30.5. Riihimäki, Rallya rennosti, 4 kertaa keskiviikkoisin kello 20.00, kurssipäivät 30.5., 6.6., 13.6. ja 20.6. Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.

KESÄKUU

3.6. Riihimäki, Tutustu rally-tokoon! 3 kerran lyhytkurssi sunnuntaisin kello 18.00, kurssipäivät 3.6., 10.6. ja 17.6. Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.

4.6. Hämeenlinna, Rallya rennosti myös vasta-alkaville! 4 kertaa maanantaisin kello 17.30, kurssipäivät 4.6., 11.6., 18.6. ja 2.7. Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.