Rally-toko

Yhdessä tekemisen iloa

Perustaitoja rally-tokoon

Mitä on rally-toko? Se on hauskaa yhteistä tekemistä koirasi kanssa, josta molemmat nauttivat sekä yhteistyön iloa!
Kuonokkaan rally-tokon peruskurssilla pääset kokeilemaan itse lajia riippumatta omista tai koiran pohjataidoista. Kuonokkaan rally-tokokursseilla edetään kunkin koirakon lähtötason ja tavoitteiden mukaisesti ja harjoitellaan yhteistyössä koiran kanssa liikkuminen sekä yksittäiset tehtäväkokonaisuudet.

Rally-tokon peruskurssilla harjotellaan perustaitoja, alo-luokan kyltteihin tutustutaan yhdessä ja niihin kuuluvat temput opetellaan vaihe kerrallaan. Kurssilla harjotellaan myös lyhyen radan suorittamista sujuvasti. Alokas-tason kylttejä otetaan ohjelmaan koirakoiden edistymisen mukaan. Rally-tokon peruskurssilta voit jatkaa Rally-toko ALO-ryhmään.

Rally-toko ALO-ryhmä on peruskurssin käyneille koirakoille tarkoitettu treeniryhmä, jossa harjoitellaan tehtäviä radalla. Ryhmässä tutustutaan myös ylempien luokkien tehtäviin sitä mukaa kun taidot karttuvat. ALO-ryhmiä on myös yksittäisinä tunteina.

Yksittäiset käyntikerrat 17,50 €/kerta, voit maksaa sen kortilla lähimaksuna paikan päällä tai verkkokaupassa tästä linkistä.

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot kursseille


RALLY-TOKO PERUSKURSSI

4.1. Hämeenlinna, maanantaisin kello 17.00, kurssipäivät 4.1., 11.1., 18.1., 25.1. ja 1.2. 
Ryhmä täynnä! 

RALLY-TOKO ALO-ryhmä 

13.12. Sunnuntaina kello 11.00 Rally-tokon ALO-ryhmäläisten ratatreenit, ilmoittautumiset sähköpostilla terhi@kuonokas.com

4.1. Ma 20.00 ALO-ratatreenit 

18.1. Ma 20.00 ALO-ratatreenit

27.1. Ke 20.00 ALO-ratatreenit

RALLY-TOKON PERUSTAIDOT VERKOSSA

Rally-tokon perustaidot - kurssilla tutustutaan tähän hauskaan harrastukseen ja opiskellaan alokasluokassa tarvittavat perustaidot. Kurssille ei ole lähtötaitovaatimuksia vaan aloitamme tarvittavien liikkeiden opettelun aivan alusta. Ei siis haittaa vaikka et olisikaan ennen harrastanut mitään tottelevaisuuslajeja koirasi kanssa.

Kurssiin kuuluu neljä verkkoluentokertaa sekä niihin liittyvät harjoitustehtävät. Luennot pidetään torstaisin 14.1., 21.1., 28.1. ja 4.2.  kello 18.00. Voit osallistua luennolle joko tietokoneellasi tai älypuhelimellasi omalta kotisohvalta tai mökiltä. Lisäksi perustaitojen opiskelijoille on oma facebook-ryhmä, jossa saat lisämateriaalia harjoituksia varten sekä voit esittää kysymyksiä kurssin harjoituksista. Harjoitukset on suunniteltu niin että ne pystyt tekemään koiran kanssa tarvittaessa olohuoneen lattialla. Kurssimateriaalin viikottaisin harjoituksineen saat verkkoluennon jälkeen sähköpostiisi.

Kurssin hinta on 45 € (sis alv). Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.