Rally-toko

Yhdessä tekemisen iloa

Perustaitoja rally-tokoon

Mitä on rally-toko? Se on hauskaa yhteistä tekemistä koirasi kanssa, josta molemmat nauttivat sekä yhteistyön iloa!
Kuonokkaan rally-tokon peruskurssilla pääset kokeilemaan itse lajia riippumatta omista tai koiran pohjataidoista. Kuonokkaan rally-tokokursseilla edetään kunkin koirakon lähtötason ja tavoitteiden mukaisesti ja harjoitellaan yhteistyössä koiran kanssa liikkuminen sekä yksittäiset tehtäväkokonaisuudet.

Rally-tokon peruskurssilla harjotellaan perustaitoja, alo-luokan kyltteihin tutustutaan yhdessä ja niihin kuuluvat temput opetellaan vaihe kerrallaan. Kurssilla harjotellaan myös lyhyen radan suorittamista sujuvasti. Alokas-tason kylttejä otetaan ohjelmaan koirakoiden edistymisen mukaan. Rally-tokon peruskurssilta voit jatkaa Rally-toko ALO-ryhmään.

Rally-toko ALO-ryhmä on peruskurssin käyneille koirakoille tarkoitettu treeniryhmä, jossa harjoitellaan tehtäviä radalla. Ryhmässä tutustutaan myös ylempien luokkien tehtäviin sitä mukaa kun taidot karttuvat. ALO-ryhmiä on myös yksittäisinä tunteina.

Yksittäiset käyntikerrat 17,50 €/kerta, voit maksaa sen kortilla lähimaksuna paikan päällä tai verkkokaupassa tästä linkistä.

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot kursseille


RALLY-TOKO PERUSKURSSI

5.7. Hämeenlinna, 5 kerran perustaitokurssi maanantaisin kello 17.00, kurssipäivät 5.7., 12.7., 19.7., 26.7. ja 2.8. Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.

28.7. Hämeenlinna, 3 kerran perustaitokurssin jatko- sekä kertauskurssi keskiviikkoisin kello 20.00, kurssipäivät 28.7., 4.8. ja 11.8. Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.

9.8. Hämeenlinna, 5 kerran perustaitokurssi maanantaisin kello 17.00, kurssipäivät 9.8., 16.8., 23.8., 30.8. ja 6.9. Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.

RALLY-TOKO ALO-ryhmä 

Rally-tokon ALO-ryhmäläisten ratatreenit, ilmoittautumiset sähköpostilla terhi@kuonokas.com

28.6. ma 19.00