Rally-toko
Yhdessä tekemisen iloa

Perustaitoja rally-tokoon

Mitä on rally-toko? Se on hauskaa yhteistä tekemistä koirasi kanssa, josta molemmat nauttivat sekä yhteistyön iloa!
Kuonokkaan rally-tokon peruskurssilla pääset kokeilemaan itse lajia riippumatta omista tai koiran pohjataidoista. Kuonokkaan rally-tokokursseilla edetään kunkin koirakon lähtötason ja tavoitteiden mukaisesti ja harjoitellaan yhteistyössä koiran kanssa liikkuminen sekä temput onnistumaan.

Rally-tokon peruskurssilla harjotellaan perustaitoja, alo-luokan kyltteihin tutustutaan yhdessä ja niihin kuuluvat temput opetellaan vaihe kerrallaan. Kurssilla harjotellaan myös lyhyiden ratojen suorittamista sujuvasti. Alokas-tason kylttejä otetaan ohjelmaan koirakoiden edistymisen mukaan. Rally-tokon peruskurssilta voit jatkaa Rally-toko ALO-ryhmään.

Rally-toko ALO-ryhmä on peruskurssin käyneille koirakoille tarkoitettu treeniryhmä, jossa harjoitellaan tehtäviä radalla. Ryhmässä tutustutaan myös ylempien luokkien tehtäviin sitä mukaa kun taidot karttuvat. ALO-ryhmiä on myös yksittäisinä tunteina.

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot kursseille7.7. Hämeenlinna, Rally-toko ALO-luokan ratatreeni Kuonokkaan rally-tokokurssilaisille ja yksityistuntilaisille. Kello 19.00 joko ulkona tai sisätilassa. Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.

10.7. Hämeenlinna, Rally-tokon peruskurssi 4 kertaa keskiviikkoisin kello 19.00, kurssipäivät 10.7., 17.7., 24.7. ja 31.7. Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.

28.7. Hämeenlinna, Rally-toko ALO-luokan ratatreeni Kuonokkaan rally-tokokurssilaisille ja yksityistuntilaisille. Kello 19.00 joko ulkona tai sisätilassa. Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.

4.8. Hämeenlinna, Rally-tokon peruskurssi 4 kertaa sunnuntaisin kello 12.00, kurssipäivät 4.8., 11.8., 18.8. ja 25.8. Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.

5.8. Hämeenlinna, Rally-toko ALO-ryhmä maanantaisin kello 20.00, kurssipäivät 5.8., 12.8., 19.8. ja 26.8. Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.