Rally-toko

Perustaitoja rally-tokoon

Mitä on rally-toko? Se on hauskaa yhteistä tekemistä koirasi kanssa, josta molemmat nauttivat sekä yhteistyön iloa!
Kuonokkaan rally-tokon peruskurssilla pääset kokeilemaan itse lajia riippumatta omista tai koiran pohjataidoista. Kuonokkaan rally-tokokursseilla edetään kunkin koirakon lähtötason ja tavoitteiden mukaisesti ja harjoitellaan yhteistyössä koiran kanssa liikkuminen sekä yksittäiset tehtäväkokonaisuudet.

Rally-tokon perustaitokurssilla harjotellaan lajin perustaitoja, alo-luokan kyltteihin ja niihin kuuluvat kylttitehtävät opetellaan vaihe kerrallaan. Alokas-tason kylttejä otetaan ohjelmaan koirakoiden edistymisen mukaan. Rally-tokon peruskurssilta voit jatkaa Rally-toko perustaitojen jatkoryhmään.

Perustaitokurssin hinta on 104 € ( sis. alv 24 %).

Rally-toko perustaitojen jatkoryhmä on peruskurssin käyneille koirakoille tarkoitettu treeniryhmä, jossa harjoitellaan tehtäviä radalla. Ryhmässä tutustutaan myös ylempien luokkien tehtäviin sitä mukaa kun taidot karttuvat. ALO-ryhmiä on myös yksittäisinä tunteina.

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot kursseille


RALLY-TOKO PERUSTAITOKURSSI

5.1. Hämeenlinna, keskiviikkoisin kello 17.00, kurssipäivät 5.1., 12.1., 19.1., 26.1. ja 2.2. Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.

RALLY-TOKO PERUSTAITOJEN JATKORYHMÄ

Hämeenlinna: 

Riihimäki: torstaisin kello 20.00