Rally-toko
Yhdessä tekemisen iloa

Perustaitoja rally-tokoon

Mitä on rally-toko? Se on hauskaa yhteistä tekemistä koirasi kanssa, josta molemmat nauttivat sekä yhteistyön iloa!
Kuonokkaan rally-tokon peruskurssilla pääset kokeilemaan itse lajia riippumatta omista tai koiran pohjataidoista. Kuonokkaan rally-tokokursseilla edetään kunkin koirakon lähtötason ja tavoitteiden mukaisesti ja harjoitellaan yhteistyössä koiran kanssa liikkuminen sekä temput onnistumaan.

Rally-tokon peruskurssilla harjotellaan perustaitoja, alo-luokan kyltteihin tutustutaan yhdessä ja niihin kuuluvat temput opetellaan vaihe kerrallaan. Kurssilla harjotellaan myös lyhyiden ratojen suorittamista sujuvasti. Alokas-tason kylttejä otetaan ohjelmaan koirakoiden edistymisen mukaan. Rally-tokon peruskurssilta voit jatkaa Rally-toko ALO-ryhmään.

Rally-toko ALO-ryhmä on peruskurssin käyneille koirakoille tarkoitettu treeniryhmä, jossa harjoitellaan tehtäviä radalla. Ryhmässä tutustutaan myös ylempien luokkien tehtäviin sitä mukaa kun taidot karttuvat. ALO-ryhmiä on myös yksittäisinä tunteina.

29.12. kello 13.00 alo-tason lyhyt ratatreeni ja/tai alo-luokan tehtäviä jouluteemalla, ilmoittautumiset: terhi@kuonokas.com, 16,50 €/kuono.

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot kursseille


RALLY-TOKO PERUSKURSSI

6.1. alkaen 4 kertaa maanantaisin kello 20.00, kurssipäivät 6.1., 13.1., 20.1. ja 27.1. Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.

3.2. alkaen 4 kertaa maanantaisin kello 20.00, kurssipäivät 3.2., 10.2., 17.2. ja 24.2. Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.

RALLY-toko ALO-ryhmä

6.1. alkaen 4 kertaa maanantaisin kello 19.00, kurssipäivät 6.1., 13.1., 20.1. ja 27.1. Ilmoittautumiset verkkokaupan kautta tästä linkistä.