Sienikoirakurssi

Kuono käyttöön!

Sienikoirakurssi

Kuono käyttöön! Kurssilla opetamme koiran etsimään ja ilmaisemaan omistajalleen sieniä, joko kanttarelleja tai suppilovahveroita. Kurssilla harjoitellaan kuivatuilla sienillä.

Sienikoirakoulutus alkaa kolmen kerran starttikurssilla, jossa tutustutaan koiran kanssa touhuun ja opetellaan sienikoiran työn alkeet.

Kolmen kerran starttikurssin hinta on 55 € (sis. alv 24 %) ja se sisältää harjotuksia varten purkin sekä sieniä valinnan mukaan. Voit itse valita joko suppilovahverot tai kanttarellit. Huom! Myös mustatorvisieni on vaihtoehto tällä hetkellä. Kurssikerta jaetaan niin että joka osallistuja saa oman puolentunnin mittaisen koulutuksen.

Kahden kerran verkkokurssin hinta on 25 € (sis alv 24%) ja se sisältää kaksi verkkoluentoa, jotka voi kuunnella kurssin keston ajan (2 viikkoa) nauhoitteena, jos ei pääse itse luennolle, sekä kirjalliset harjoitusohjeet.

Kummankin kurssin osallistujat voivat halutessaan liittyä Kuonokkaan sienikoirakurssilaiset-facebookryhmään, jossa voi jakaa omia kokemuksiaan sekä katsoa videoita aiheesta.

Ilmoittautumis- ja peruutusehdot kursseille

Sienikoirastarttikurssi Hämeenlinnassa: Talvikaudella sienikoiratunnit tilauksesta!


Sienikoirastarttikurssi verkossa:

Tulossa pian!