Trimmaukset
Kotikoirille hyvinvointiin 

Trimmausten ajanvaraus vain puhelimitse!

045 - 7875 3905

Trimmaustöiden alkaen hinnasto ( kaikki hinnat sisältävät alv 24 % ) Hintaan vaikuttaa mm. turkin kunto.

Koneajelu ja saksityöt: Pienet alk 35 €, keskikokoiset alk 45 €, isot alk 55 €

Nypittävät: Pienet alk 45 €, keskikokoiset alk 55 €, (isot alk 65 €) Huom! Tällä hetkellä otan vain pieniä ja keskikokoisia koiria nypittäväksi.

Pohjavillapesut: Turkista ja koiran koosta riippuen, alk 45 €

Takkujenpoisto trimmauksen yhteydessä alk 20 €, pelkkä takkujen selvitys 45 €/tunti

( + kilometrikorvaus 0,41 €/km, mikäli matka on yli 30 km Hausjärven Oitista )

 

Kotikoirien trimmaukset ja pohjavillapesut, turkinhoitoapua myös kissoille

Kuonokas Koirapalvelut tarjoaa trimmauspalveluita suoraan kotiovellesi. Teen sekä leikattavia että nypittäviä rotuja. Trimmaukset ja pesut suoritetaan sekä kotikäynteinä että Kuonokkaan toimitiloissa osoitteessa Teollisuuskatu 5, Hämeenlinna. Teollisuuskadulla on toistaiseksi on mahdollista pestä max.20 kg koirat. Trimmauksen hinta määräytyy tehtävän työn sekä koiran koon, turkin laadun ja kunnon mukaan. Trimmauksiin sisältyy kynsienleikkaus tarvittaessa. Huom! Kotikäynnin minimiveloitus 50 €. Yli 30 kilometrin etäisyydellä Hausjärven Oitista hintaan lisätään kilometrikorvaus 0,41 €/km.

Aloitin trimmausopinnot Amiedussa Helsingissä keväällä 2016. Tavoitteenani on trimmata koira niin, että sen turkki on ilo silmälle ja helppo omistajan hoitaa seuraavaan trimmaukseen asti, kuitenkin niin että trimmaus tehdään koiran jaksamisen mukaan tarvittaessa vaikka useammassa osassa. Pyrin myös pitämään käsittelyn mahdollisimman stressittömänä koiralle että se viihtyy jatkossakin trimmauspöydällä. Isot koirat trimmaan lattialla. Tarjoan tarvittaessa myös koulutusta käsittelyongelmiin. Omistaja saa halutessaan olla mukana trimmauksessa.

Uudet asiakkaat huom!

Kuonokas Koirapalvelut tarjoaa palveluita koiranomistajille, jotka ovat kiinnostuneita koiransa hyvinvoinnista. Ensimmäisellä trimmikerralla varauduthan olemaan mukana koirasi trimmauksessa. Usein koirilla on käsittelyyn liittyviä ongelmia, jotka selviävät omistajallekin vasta käsittelyn aikana, lisäksi koirasi ei ymmärrä miksi jätät sen vieraan ihmisen kanssa yllättäen yksin vieraaseen paikkaan.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Miksi pohjavillapesu?

Usein kevät- ja kesäaikaan runsasturkkiset koirat ajetaan koneella hyvin lyhyeen karvaan. Varsinkin vaaleanahkaisille koirille tämä tarkoittaa sitä, että niiden iho on yhtäkkiä suoraan paljaana auringonvalolle. Koiran iho palaa ihan yhtälailla kuin ihmiselläkin. Pohjavillapesussa huopaantunut villa poistetaan pesun yhteydessä, jolloin koiran päälliturkki jää ehjäksi jonka voi sen jälkeen tarvittaessa lyhentää tai ohentaa. Pohjavillan poisto pesun yhteydessä on myös koiralle miellyttävämpää. Lisää aiheesta voit lukea Kuonokkaan blogista täältä.


Kuvagalleria

Ethän kopioi kuvia galleriasta ilman Kuonokkaan lupaa.