Verkkokurssit ja luennot

Etäopiskelijoille

Perustaitokurssi verkossa niin pennuille kuin aikusemmillekin koirille, jatkuva ilmoittautuminen

Kurssi sisältää kattavan harjoitusohjelman neljäksi viikoksi, lisämateriaaleja pennuille ja kodinvaihtajille sekä jatkoharjoitteluohjeet. Kurssimateriaaliin kuuluu sekä kirjalliset harjoitusohjeet että videoesimerkit harjoituksista. Kurssiohjelmaan on koottu mahdollisimman kattava paketti erilaisia koiran arjessa tarvittavia taitoja ja niiden koulutusohjeita helposti ja ymmärrettävästi etenevin harjoituksin niin että niitä pystyy tekemään ilman aikaisempaa koulutustaustaa. Kurssimateriaalin saa käyttöön koko poikkeustilan ajaksi tai kuudeksi viikoksi kirjautumispäivästä eteenpäin. Kurssin hinta on 45 € (sis. alv) Ilmoittautumisohje:

Varaa paikka kurssille sähköpostilla terhi@kuonokas.com

Kurssimaksun maksettuasi saat ladattavan ohjeen kurssialueelle kirjautumiseen sähköpostilla. Tervetuloa mukaan!

Verkkokurssin kirjautumissivu

Sienikoirastarttikurssi verkossa käynnistyy ensimmäisen kerran lauantaina 6.6.!

Kurssiin kuuluu kaksi verkkoluentoa kahtena lauantaina 6.6. ja 13.6. kello 13.00 sekä harjoitusmateriaalit sähköpostilla. Lisäksi kurssilaisille on oma sienikoiraryhmä facebookissa, josta löytyy lisämateriaalia harjoituksiin ja mahdollisesti vinkkejä hyvistä sienipaikoista.

Kurssin hinta on 25 € (sis alv). Varaa paikkasi verkkokaupan kautta tästä linkistä.

17.4. kello 17.30 Webinaari: Pennun sosiaalistaminen poikkeusoloissa

Noin puolen tunnin mittainen webinaariluento pennunomistajille. Maksuton. Ilmoittautumiset sähköpostilla: terhi@kuonokas.com

Rally-tokon perustaidot verkossa - kurssi alkaa torstaina 4.6. kello 17.00!

Rally-tokon perustaidot - kurssilla tutustutaan tähän hauskaan harrastukseen ja opiskellaan alokasluokassa tarvittavat perustaidot. Kurssille ei ole lähtötaitovaatimuksia vaan aloitamme tarvittavien liikkeiden opettelun aivan alusta. Ei siis haittaa vaikka et olisikaan ennen harrastanut mitään tottelelvaisuuslajeja koirasi kanssa.

Kurssiin kuuluu neljä verkkoluentokertaa sekä niihin liittyvät harjoitustehtävät. Luennot pidetään torstaisin 4.6., 11.6., 18.6. ja 25.6. kello 17.00. Voit osallistua luennolle joko tietokoneellasi tai älypuhelimellasi omalta kotisohvalta tai mökiltä. Lisäksi perustaitojen opiskelijoille on oma facebook-ryhmä, jossa saat lisämateriaalia harjoituksia varten sekä voit esittää kysymyksiä kurssin harjoituksista. Harjoitukset on suunniteltu niin että ne pystyt tekemään koiran kanssa tarvittaessa olohuoneen lattialla. Kurssimateriaalin viikottaisin harjoituksineen saat verkkoluennon jälkeen sähköpostiisi.

Kurssin hinta on 45 € (sis alv). Varaa paikkasi verkkokaupan kautta tästä linkistä.

Pennuille:

Pentuneuvola verkossa! Neuvontatunti pennunomistajille verkossa sekä sähköpostiohjeet perusteiden harjoitteluun nyt 30 € (sis alv)

Varaa aika soittamalla 045-7875 3905 tai sähköpostilla terhi@kuonokas.com


Yksityistunti verkossa

Kouluttaja kotiin videopuhelun välityksellä? Tunnin videotapaaminen ohjeineen nyt 30 € (sis alv)

Varaa aika soittamalla 045-7875 3905 tai sähköpostilla terhi@kuonokas.com